Mat & Dryck

Vi har flertalet matställen på Exploria! Här kan du välja allt från rejäla köttbitar, till småplock eller varför inte något lätt och gott i vår cafeteria i direkt anslutning till leklandet? Oavsett är vi övertygade om att vi kan erbjuda mat som alla kommer tycka om!

Julfoldern-1

Ladda ner julbordsfoldern här >>


WILD WEST STEAKHOUSE

Wild West Steakhouse är en amerikanskinspirerad restaurang i genuin vilda västern miljö! På vardagar, mellan 10:00 och 15:00 serveras lunch för 89:- med en ny meny varje vecka.

Vi röker våra egna ribs och serverar mat av högsta kvalité. I saloonen bjuds det på shower med sång och dans. Det finns också möjlighet att utmana dina vänner i en trekamp. Vi koordinerar ert evenemang efter era önskemål.

Undrar du något rörande Wild West Steakhouse? Tveka inte att maila din fråga så hjälper vi dig; Grupper@exploriacenter.se

www.wildwest.se
Boka bord på Wild West Steakhouse

 ww7  ww3     

PINCHOS – NU MED UTESERVERING!

Ingen gillar allt men alla gillar något!

Här erbjuds en meny med rätter av alla dess slag från hela världens kök. Hos oss hittar du allt från spanska quesadillas till japansk sashimi, ungersk plankstek och fransk crème brûlée. Rätter i tapasformat och gå utmärkt att kombinera som man vill – praktiskt och rätt gulligt!

En matcirkus med smaker från världens alla hörn!

Undrar du något rörande Pinchos? Tveka inte att maila din fråga så hjälper vi dig; info@exploria.pinchos.se

www.pinchos.se
Boka bord på Pinchos

pinchos-10-kopiera  pinchos-4-kopiera  pinchos-5-kopiera  pinchos-7-kopiera  pinchos-1-kopiera  pinchos-2-kopiera

 


 

SNABBMATSCAFÉET

I anslutning till leklandet ligger vårt fina café med 600 sittplatser, där vi serverar snabbmat, dricka, glass, godis med mera. Enkelt och bekvämt när barnen blir trötta och hungriga efter en dag av lek!

GODIS & GLASSLANDET

Gör din egen glassmix! Vi har 18 stycken olika glassorter, mjukglass och olika tillbehör. Gör din egen glass och väg den i Cafét. Plocka ihop din bästa godismix. Vi garanterar att vi har något för alla smaker!

För dig som är allergisk vänligen prata med vår personal så får du information rörande matallergier.