Information

Bokningar görs enklast här via hemsida och har ni några frågor nås vi bäst via mejl. Välj mail för respektive område du behöver hjälp med eller har frågor rörande.

För allmänna frågor och kalas: info@exploriacenter.se

För konferenser och större grupper: grupper@exploriacenter.se

För Wild West Steakhouse: info@exploriacenter.se

För Restaurang Pinchos: info@exploriacenter.se

BAGAGE / FÖRVARING

Vid entrén finner ni förvaringsskåp där ni kan låsa in ert bagage. Exploria frånsäger sig ansvaret för förlorat bagage.

BARNKALAS

Barnkalas måste bokas i förväg via hemsidan. Minst en ansvarig vuxen skall alltid finnas på plats under er vistelse hos oss, då kalasrummen erbjuder begränsat utrymme så rekommenderar vi att endast två vuxna stannar under tiden i rummet. Det går självklart bra att slå sig ner ute i kafeterian med en kaffe och vänta tills barnen lekt klart!

BARNSHOWER

Vissa dagar har vi teatershower inne på leklandet med sång och musik. Barnen kan sjunga med och träffa Explorias maskotar. Gå till fliken ”Barnshower” för att se aktuellt schema.

BORTTAPPADE FÖREMÅL

Ibland kan oturen vara framme. Vid förlust av föremål vänligen fråga vår personal vid receptionen där upphittade saker lämnas ut. Hittar du själv något uppskattar vi om du lämnar det vid receptionen. Ni kan ringa oss på 0771-808080 om ni glömt något i parken.

PRESENTKORT

Har ni ett presentkort hos oss kan ni kolla saldo och giltighetstid genom att klicka här.

MAT / DRYCK

På Exploria finns det två restauranger: Pincho’s och Wild West Steakhouse, det finns även ett snabbmatscafé och ett glasscafé. Alla är helt gratis att besöka. Läs mer om Wild West Steakhouse på www.wildwest.se  & Pinchos www.pinchos.se

Det är inte tillåtet att förtära medhavd mat eller dryck inne på Exploria, givetvis med undantag för barnmat till de minsta. Behöver ni värma så tveka inte att prata med personalen i snabbmatscaféet.

HANDIKAPP

På Exploria är det enkelt att ta sig runt med rullstol. Vi har flera toaletter som är handikappanpassade och behöver ni någon extra hjälp är det bara att kontakta oss innan ert besök.

INFORMATION / SJUKSTUGA

Undrar du över något eller behöver lättare medicinsk hjälp finner du vår information/sjukstuga vid receptionen. Vi hjälper till om du har skadat dig med lättare underhåll som omplåstring etc.

OTILLÅTNA FÖREMÅL

Kickbikes, skateboards, inlines, cyklar eller några andra motor- eller eldrivna fordon är inte tillåtna inne på Exploria.

PARKERING

Vid huvudentrén finns en stor parkering som är helt gratis för besökare! Handikapparkering finns i direkt anslutning till entrén.

SAMLINGSPLATS

Vi har en angiven samlingsplats och det är ”informationstavlan” vid entrén. Det kan vara bra att informera barnen att ni möts upp där om ni skulle komma bort från varandra.


TRANSPORT ( TUNNELBANA )

Från T-Centralen (Stockholm) med tunnelbana till Fittja station: Ta tunnelbana röd linje nr.13 mot Norsborg. Hoppa av vid Fittja station. Från Fittja station till Exploria är det ca 7 min gångväg. Ta vänster när du kommer ut från stationen och gå förbi Lidl. Gå tvärs över parkeringen så du kommer till en blå gångbro. Följ bron och håll till vänster så kommer du fram till Hornbach. Till höger om Hornbach hittar ni Exploria!

TRANSPORT ( BUSS )

Från Liljeholmen med buss mot Södertälje Centrum: Ta buss 748 mot Södertälje Centrum och hoppa av vid Fittja station. Från Fittja station till Exploria är det ca 7 min gångväg. Ta vänster när du kommer ut från stationen och gå förbi Lidl. Gå tvärs över parkeringen så du kommer till en blå gångbro. Följ bron och håll till vänster så kommer du fram till Hornbach. Till höger om Hornbach hittar ni Exploria!

Från Södertälje Centrum med buss mot Liljeholmen: Ta buss 748 mot Fittja. Hoppa av vid Fittja station. Från Fittja station till Exploria är det ca 7 min gångväg. Ta vänster när du kommer ut från stationen och gå förbi Lidl. Gå tvärs över parkeringen så du kommer till en blå gångbro. Följ bron och håll till vänster så kommer du fram till Hornbach. Till höger om Hornbach hittar ni Exploria!

TRANSPORT ( BIL )

Adress: Fittjavägen 22, 145 53 Norsborg

Med bil från norr (Liljeholmen, Stockholm): Kör söder ut på E20 mot Södertälje. Ta avfarten 147. I första rondellen tar du 1:a avfarten på väg 259/Botkyrkaleden. I nästa rondell tar du 2:a avfarten och fortsätter på väg 259. I 3:e rondellen tar du tredje avfarten in på Fittjavägen. Ta andra avfarten i nästa rondellen och fortsätt på Fittjavägen tills du kommer till Hornbach. Till höger om Hornbach syns tydligt Exploria och entrén.

Med bil från söder (Södertälje): Kör norr ut på E20 mot Stockholm. Ta avfart 147. I första rondellen tar du 3:e avfarten på väg 259. I andra rondellen tar du 3:e avfarten in på Fittjavägen. Ta andra avfarten i nästa rondellen och fortsätt på Fittjavägen tills du kommer till Hornbach. Till höger om Hornbach syns tydligt Exploria och entrén.

karta-norsborg

    

Alla som vistas i leklandet måste ha strumpor på sig.